2014.02.03.
10:59

Írta: Zombi a hercegnő

<3 magasélet <3

Nagyon sok könyörögtetek nekünk, hogy minél előbb szervezzünk közönségtalálkozót, de nem szeretnénk elkapkodni. Még Facebook rajongói oldalt sem indítottunk, nem szeretnénk ha lehalnának Zuckerbergék szerverei a sok lájktól, így egyelőre kicsiben nyomjuk.

kepeslap.png
Nemrég megterveztük az első képeslapunkat, a névjegy is már a nyomdában van. Hamarosan azt is megmutatjuk. A stílus kifinomult, letisztult, ízléses és egy kicsit eklektikus, akárcsak mi. Nyugodtan küldjétek tovább az ismerőseitek, bár nem hisszük, hogy ne lenne még ember ezen a Bolygón, aki még nem hallotta volna, hogy blogolunk, hiszen minőségi postjaink vírusszerűen terjednek a közösségi hálózatokon. A blog.hu csapata már kénytelen volt újabb szervereket vásárolni, hogy elbírják a vasak a látogatottságunkat, de hát ez várható volt. Nem lepődtünk meg rajta.

Ugyanitt várjuk a szponzorok megkereséseit. Jelentkezhetnek divatcégek (Gucci, Tom Ford, Louis Vuitton, Cavalli, Invázió, New Yorker, Bershka, Mango, Zara, kínai piacos kereskedők, turkálók, de egyedi magyar dizájnereket is szívesen fogadunk pl: Sugarbird), éttermek (Garibaldi étterem, Cserpes tejivó, Nobu, ZONA, Peppers, Marriot Aqua Lounge, Fény utcai lángosos, kínai éttermek) és bármilyen szolgáltató, aki azt érzi, hogy letisztult és minőségi blog az ő színvonalukon mozog. Tudjuk, kevés ilyen van, de azért reménykedünk.

Nyomatékosan kérjük a könyvkiadókat ne jelentkezzenek, mert már készül a bestofmagasélet első regénye, mindennapi tanácsokkal a nem mindennapi nőknek. Sőt! Lesz külön fejezet a férfiakról is, akikre ráfér egy kis stílus és pár jó tanács.

Addig is keep calm kedves olvasók, maradjatok velünk. Hamarosan jönnek az új postok. Cili igen izgalmas témával készül. Tudjuk megosztó lesz, sok lesz az irigykedőnk, de ez nem gátol meg minket abban, hogy előretörjünk, egyre magasabbra.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magaselet.blog.hu/api/trackback/id/tr145795598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása